Tandheelkunde

Tandheelkunde

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van de algemene tandheelkunde: van het halfjaarlijkse PMO (Periodiek Mond Onderzoek) tot het volledig opknappen van uw gebit en alles daar tussenin. Daarbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en technieken.
Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen kiezen we in overleg met u de best passende behandeling. 

Welke behandelingen kom je onder andere tegen bij de tandarts?

Witte vullingen

Kroon en brugwerk

Tandvleesbehandelingen

Behandelmogelijkheden

Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn bijvoorbeeld: vullen van gaatjes in uw gebit met behulp van tandkleurige vulmateriaal; plaatsen van kronen en/of bruggen; trekken van tanden of kiezen; aanmeten van een prothese, frameprotheses en plaatjes; sealen van kiezen; tandvleesbehandelingen.

Uiteraard geldt: Voorkomen is beter dan genezen. In de tandheelkunde werkt het al net zo. Zelfs als u gezegend bent met een gaaf gebit, dan nog is het belangrijk om uw gebit regelmatig te laten controleren. Zo voorkomt u gaatjes of erger. Met goed onderhoud voorkomt u mogelijk langdurige of ingrijpende behandelingen.

U bent van harte uitgenodigd uw vragen over de diverse behandelmogelijkheden tijdens uw bezoek voor te leggen aan uw tandarts. De tandarts kan u ook folders overhandigen over de diverse behandelingen. Tevens kunt u meer uitleg over verschillende behandelingen vinden op de volgende site: www.allesoverhetgebit.nl
Afbeelding bij Behandelmogelijkheden

Bekijk ook deze mondzorg specialisaties