Praktijk weer geopend m.i.v. 23 april

Praktijk weer geopend m.i.v. 23 april

Geachte patiënt,

Met ingang van donderdag 23 april zijn wij weer geopend voor behandelingen. Wij zullen in de eerste instantie starten met restauratieve behandelingen (vullingen, wortelkanaalbehandelingen etc.). Wij plannen in de eerste weken nog even geen controles zodat we minder doorloop in de praktijk creëren.

Alle afspraken die door ons geannuleerd zijn t/m 27 april, vinden geen doorgang. Wij zullen de komende tijd contact opnemen met alle patiënten waarvan de afspraak in de afgelopen weken geannuleerd is. Wij vragen u ons telefoontje af te wachten zodat onze medewerkers de mogelijkheid krijgen de gehele lijst zo snel mogelijk en gecoördineerd af te werken. 
Wanneer u last/ongemak van uw gebit heeft kunt u iedere ochtend vanaf 8.00 uur contact met ons opnemen.

'In de supermarkt heb je meer kans op besmetting dan bij de tandarts'


Er zijn 2 belangrijke redenen die ervoor zorgen dat wij deze quote waar kunnen maken.

Ten eerste: triage. Triage betekent sortering. Bij het inplannen van afspraken zullen wij u een aantal vragen stellen om zo een sortering te maken en ervoor te zorgen dat er geen zieke mensen de praktijk betreden.

Ten tweede: extra beschermingsmaatregelen. Gelukkig zijn wij al gewend heel hygiënisch te werken. Wij hebben extra maatregelen voor hygiëne en bescherming getroffen goedgekeurd door het RIVM om verspreiding van het corona virus te voorkomen.

Wij kijken er naar uit u weer te zien in onze praktijk, en vragen om uw medewerking zodat we samen verspreiding van het corona virus kunnen voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Mondzorgpraktijk Garderen
Terug naar overzicht