Belangrijk bericht voor onze patiënten

Belangrijk bericht voor onze patiënten

Geachte patiënt(e),
 
Middels deze e-mail willen wij u graag op de hoogte stellen van het volgende.

In navolging van het besluit van het kabinet om de scholen, horeca en de sportclubs tot 6 april te sluiten, heeft het KNMT (onze beroepsvereniging) geadviseerd om de reguliere tandheelkundige zorgverlening op te schorten met ingang van 16 maart 2020 tot in ieder geval 6 april 2020, en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij patiënten die geen ziekte verschijnselen hebben.

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. In de tandheelkunde wordt, nog meer dan in andere beroepen, gewerkt met aerosolen, voortgebracht door de spraykoeling van ons instrumentarium. Aerosolen zijn bij uitstek een transportmiddel voor virussen.

De geplande afspraken in de periode van 16 maart 2020 tot 6 april 2020 komen grotendeels te vervallen. Wij nemen in de komende dagen telefonisch contact met u op om dit te bevestigen.
 
Bij ernstige pijnklachten zoals nabloedingen en ongevallen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
 
Op het moment dat het RIVM inschat dat er weer normale tandheelkundige behandelingen kunnen plaatsvinden, nemen wij contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.
Wij hopen natuurlijk dat de situatie spoedig onder controle zal zijn en rekenen op uw begrip.

Veel sterkte de komende tijd.
 
Met vriendelijke groet,
Team Mondzorgpraktijk Garderen
Terug naar overzicht